Първото бебе на старозагорската "НиаМед" тръгва в първи клас

 Първото бебе на старозагорската "НиаМед" тръгва в първи класПървото бебе, родено в старозагорската МБАЛ "НиаМед" на 1 юни 2007 г., тръгва наесен в първи клас. Таня Колева е вече на 7, живее в София, но е родена в Стара Загора.
Таткото на момиченцето - Георги, е заралия. Заедно с половинката си Десислава от години е в столицата, където и двамата се занимават с частен бизнес. Преди 7 години двамата решили Деси да роди в Стара Загора. Болницата "НиаМед" беше пред завършване. Много се молехме да стане навреме. С д-р Николай Христов сме близки приятелски семейства.
Прекрасен лекар, който работи с прекрасен екип. Не сме имали изобщо колебания при кого да роди снаха ми, разказва баба Таня, на която е кръстена внучката.
 Първото бебе на старозагорската "НиаМед" тръгва в първи класЗа късмет на всички бебето проплакало точно в новата болница на известния акушер-гинеколог д-р Христов. Аз присъствах на раждането. След това съм присъствала и на други раждания. Толкова много обичам децата, казва щастливата баба, която по професия е строителен инженер. Таничка беше планирана за момченце, така ни казаха. Ние се приготвихме със сини дрешки, а то излезе момиченце. Лекарите бяха изключително доволни. Казаха, че е на берекет и явно познаха. Внучката им донесе късмет. Болницата се разраства. Колективът е чудесен. Все повече майки от цялата страна предпочитат да родят в "НиаМед". Увеличават се и новородените бебета. Прекланям се пред професионализма на д-р Христов, неговата отговорност и хъс за работа. Много се радвам, че дъщеричката му Мира наследи неговата професия и вече също работи там, споделя баба Таня.
Сега тя е в очакване на малката Таничка. Всяко лято си идва в Стара Загора. Гледаме я по малко ние и другите баба и дядо във Враца. Иначе в София за нея се грижат сами майка й и баща й. Няма кой да помага, но и те не се оплакват. Като писано яйце си я гледат. А и тя е кротичка, спокойна. Сега чакаме да излязат резултатите от класирането за първи клас. Тя иска да е в паралелка по компютри. Влекат я от малкa, може би защото баща й се занимава с това. На баба гордостта, много си я обичаме, казва бабата на първото бебе на "НиаМед".
"Здравна поща", Мадлен ПЕЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД