Безплатни УНГ прегледи за деца в "Софиямед"

Безплатни УНГ прегледи за деца в "Софиямед"В навечерието на Международния ден на детето - 1 юни, специалистите по УНГ заболявания от „Софиямед“ обявяват безплатни консултативни прегледи за деца и възрастни на 31 май. Те ще се извършват от 9 до 14 ч. За целта е необходимо предварително записване на телефон 0700 31 051.
Поради зачестяването на острите хронични инфекции през пролетно-летния сезон специалистите от болница „Софиямед“ разкриват консултативен УНГ кабинет, които ще работи на територията на лечебното заведение и в събота, съобщават още оттам.
Завеждащият отделението по ушно-носно-гърлени болести в МБАЛ „Софиямед“ д-р Иван Йорданов коментира, че някои от по-сериозните УНГ заболявания често се неглижират от пациентите, тъй като се проявяват със симптоми като продължителна хрема.
Полипите в носа например се образуват заради хронични заболявания, предизвикани от инфекции при синузит и ринит. Ако пациентът не е предприел своевременно лечение, възпалителният процес става хроничен и се получават усложнения, които в последствие изискват хирургична намеса. Именно затова профилактичните прегледи особено при децата трябва да са редовни.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД