Министър Андреева заминава за Израел

Министър АндрееваВ периода 19-21 май 2014 г. министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева ще бъде на работно посещение в Израел като част от българската правителствена делегация, водена от министър-председателя г-н Пламен Орешарски.
В рамките на посещението д-р Таня Андреева ще проведе разговори със своя израелски колега Яел Герман.
Те ще бъдат по теми от взаимен интерес за развитието на сътрудничеството между двете държави в областта на здравеопазването, като: спешна помощ; майчино и детско здравеопазване - обмяна на опит по отношение лечението на жени с репродуктивни проблеми и профила на заболяванията при бременни, обмяна на информация и добри практики в здравеопазването.
Разговори ще бъдат водени и по отношение на иновациите във фармацевтичната индустрия - използване на съвременно оборудване, въвеждане на модерни технологии по отношение производството на лекарствени продукти и медицински изделия. В допълнение ще бъдат обсъдени възможностите за организиране на курсове по антитероризъм във висшите медицински училища в България с участието на израелски експерти, включващи лекции и практически тренировки, касаещи медицинските аспекти на конвенциалния тероризъм, биотероризма и др.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД