Говорещ апарат за кръвно представят на "БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ"

Говорещ апарат за кръвно представят на "БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ"В днешни дни необходимостта да бъдем отговорни за собственото ни здраве става все по-голяма. Забързаният ежедневен ритъм поставя под въпрос здравословния начин на живот. За да можем да се придържаме в неговите рамки, на помощ идва апарат за измерване на кръвно налягане, особено подходящ за възрастни и хора с нарушено зрение - умната машинка съобщава сама резултатите на български език.
Апаратът Medisana MTC гарантира прецизно измерване с диагносична функция и немско качество.
Той ще бъде представен по веме на международната специализирана изложба за хуманна и дентална медицина "Булмедика/булдентал", която ще се проведе от 21 до 23 май 2014 г.
Напълно автоматизиран, говорещ на български език, апаратът за измерване на кръвно налягане е многократно сертифициран. Има индикатор за аритмия, сигнализира за опасно високи нива на налягането и разполага с един от най-големите дисплеи на българския пазар. 30 секунди след измерването на показателите пациентът чува резултата - нещо изключително полезно за хора с проблемно зрение. Ценно предимство е, че апаратът работи с адаптер и има 3-годишна гаранция.
Това е само един от оригиналните и полезни експонати, които ще бъдат представени на международната изложба. Нови технологични решения, материали и оборудване за професионалистите можете да откриете в Интер Експо Център, София. На международния форум ще бъдат представени повече от 120 нови и оригинални продукта и решения за медицинската практика от близо 30 държави.
Изложбата ще е отворена за посетители от 21 до 23 май.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД