Спортни игри и разходка с пони в "На открито"

Спортни игри и разходка с пони в "На открито"На 17 май Ресурсен център Стара Загора организира традиционния празник "На открито". Събитието ще стартира в 10.30 ч. на базата на Земеделски институт. Програмата предвижда щафетни игри, футбол, волейбол, народна топка, теглене на въже и др. Детските занимания включват още различни надпревари, артателиета, рисунки върху асфалт, игри с фризби и федербал.
Проявата предоставя възможност в нея да вземат участие децата на Стара Загора - със и без специални образователни потребности, техните родители и учители, да играят и да се забавляват заедно.
Най-голямото ни годишно събитие ще се проведе с участието и под патронажа на областния управител г-жа Живка Аладжова. Идеята е по развлекателен начин отново да поставим акцент върху интеграцията и включването на различните деца в обществото, уточни директорът на Ресурсен център Калоян Дамянов.
Домакин на празника е Земеделски институт Стара Загора. От ръководството са подготвили награди за победителите в игрите - разходка с пони и запознаване с останалите интересни животински видове в стопанството.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД