Ехографски апарат от последно поколение заработи в частна болница "Ритъм"

Ехографски апарат от последно поколение заработи в частна болница "Ритъм"   С ехографски апарат от последно поколение от най-престижната марка в областта на медициннската техника General Electric се сдоби старозагорската частна болница "Ритъм". Моделът е Logic S& PRO. Серията S означава, че апаратурата е от изключително висок клас с големи възможности. С нея могат да бъдат диагностицирани болести в гинекологията, на млечните жлези, на съдовата система, на опорно-двигателиня апарат. Благодарение на прецизната техника могат да бъдат констатирани травми на мускули и сухожилия, на стави, включително и образувания по мускулите.
С модерната апаратура се правят изследвания на бъбреци, пикочен мехур, простата, на черен дроб, жлъчна система, панкреас, далак, на коремна аорта с клоновете й. Извършва се ехография на сърце.
Високото качество на апаратурата позволява виждането на много изчистен образ от лекарите-специалисти.
Това пък прави възможния процент на грешка много малък, обясни д-р Димитър Арабаджиев, специалист по вътрешни болести и гастроентерология. Освен това ехографът дава възможност да се видят и най-минималните промени в органите. Това пък дава взможност на на лекарите да извършат възможно най-ранна диагностика и да се предприеме бързо лечение на пациентите при констатация на злокачествени заболявания, допълни д-р Арабаджиев. Известно е колко важно е в такива случаи навременното откриване на заболяването и колко е по-голям успехът на лечението му.
Ехографският апарат има всички доплери. С него може да бъде извършвана и контрастна ехография на черен дроб.
"Здравна поща", Мадлен Пеева

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД