Ден на репродуктивното здраве в София

Ден на репродуктивното здраве в СофияПо случай 10 години от своето създаване сдружение "Зачатие" ще проведе мащабното си традиционно информационно събитие Ден на репродуктивното здраве на 26 април 2014 г. в конферентнa залa на "Земята и хората" в София. Денят на репродуктивното здраве се организира вече 8 поредни години в различни градове на страната и има за основна цел да доведе лекарите и информацията близо до пациентите, които срещат трудности при зачеването на дете.
Тази година мотото на събитието е “Десет години Сдружение "Зачатие" – заедно за повече детски усмивки в България”. То се организира с подкрепата на Министерството на здравеопазването, като се фокусира върху темата за репродуктивното здраве и участието на неправителствения сектор във формиране и изпълнение на демографската политика, историята на сдружението, неговия принос и бъдеща дейност.
На форума ще присъстват лекари, пациенти, общественици. В рамките на събитието ще се проведе пресконференция по въпросите на репродуктивното здраве. Пациентите ще имат възможност да се включат в две информационни дискусии по основни теми на репродуктивната медицина, които ще бъдат водени от едни от най-добрите специалисти от областта на акушерството и гинекологията, ембриологията, имунологията, андрологията - Профилактика, диагностика и лечение на стерилитет при мъжа и жената - методи, изследвания, индивидуален подход и Асистирани репродуктивни методи - нови методи, технологии, успеваемост и фактори за успех.
Това е възможност за всички, които се борят за дете, да се запознаят с новостите в лечението на стерилитета, работата на „Фонд асистирана репродукция”, както и да зададат на специалистите въпросите, които ги вълнуват. Те могат да споделят опит помежду си, да получат подкрепа от хора като тях, да усетят приятелско отношение и да разберат, че не са сами в това трудно изпитание.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД