Най-голямата и модерна извънстолична болница отвори врати в Стара Загора

Най-голямата и модерна извънстолична болница отвори врати в Стара ЗагораНа 2 април отвори врати новата болнична сграда на старозагорската МБАЛ „Св. Иван Рилски – Парк“. Със своите 10 етажа и оборудване на световно ниво тя е най-голямото и модерно извънстолично частно здравно заведение в България. Новият болничен корпус е със 190 легла и с разгъната застроена площ от 12 000 кв.м. Намира се до парк „Митрополит Методий Кусев“ (Аязмото) на мястото на бившия хотел „Берое“. Болницата разполага със 7 операционни, 128-срезов скенер, най-модерния у нас ангиограф, оборудван с всички възможни опции.
В нея е монтирана първата в Европа многофункционална моторна система. 3D камерата за лапароскопски операции също е единствена в България.
Частното здравно заведение разполага и с много друга апаратура, последна дума на световните технологии в медицината. В него ще работят около 500 души, от които над 100 лекари - водещи специалисти, специализирали в страната и в чужбина.
Стотици гости пристигнаха на откриването на супермодерната и луксозно обзаведена болница. Лекари, ръководители на здравни институции, водещи бизнесмени от Стара Загора и страната, сред които и Петър Манджуков със съпругата си Иванета, дойдоха да поздравят домакините и главни инвеститори в МБАЛ „Св. Иван Рилски“ Дечко и Иван Колеви. Легендата Любо Ганев на откриването Сред приятелите на големия празник на фамилия Колеви бяха и певецът Веселин Маринов, спортната легенда Любо Ганев, актрисата Искра Радева, която беше водещ на програмата. По време на тържеството стана ясно, че на 2 април рожден ден празнува съпругата на Дечко Колев - Лена Колева. В обръщението си към присъстващите инж. Колев благодари специално на синовете си и на цялото си семейство за помощта, която оказва.
Официалното откриване започна с тържествен водосвет, отслужен от Техни преосвещенства Старозагорския митрополит Галактион и Западно и Средноевропейския митрополит Антоний. След това гостите имаха възможност да разгледат отделенията в болницата и да вдигнат на изискан коктейл наздравица за успех на новата болница.
"Здравна поща", Мадлен Пеева
Най-голямата и модерна извънстолична болница отвори врати в Стара ЗагораНай-голямата и модерна извънстолична болница отвори врати в Стара ЗагораНай-голямата и модерна извънстолична болница отвори врати в Стара ЗагораНай-голямата и модерна извънстолична болница отвори врати в Стара Загора

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД