Ямбол номинира за наградата "Хипократ"

Ямбол номинира за наградата "Хипократ"По повод Световния ден на здравето - 7 април, в Община Ямбол са постъпили две предложения за наградата "Хипократ". От районната колегия на Българския лекарски съюз е номинирана доктор Йорданка Христова Димитрова, специалист по вътрешни болести и клинична хематология, началник на Диагностично-консултативен блок в МБАЛ "Св. Пантелеймон". Предложението на районната колегия на Българския зъболекарски съюз е за доктор Христо Иванов Митев, стоматолог с над 35 години стаж.
За наградата на името на Анка Александрова номинацията е една - Цеца Иванова Антонова-Тодорова, главна медицинска сестра в ДКЦ 1 Ямбол ЕООД. Предложението е направено от регионалната колегия на Асоциацията на професионалистите по здравни грижи.
За почетен знак - герб на Община Ямбол, трите съсловни организации са номинирали общо десет души. Съгласно Правилника за наградите и отличията на Община Ямбол, носителите на наградите се определят от специализирана комисия в срок до 31 март. По традиция отличията се връчват на 7 април - професионалния празник на медицинските работници.
"Здравна поща", източник: пресцентър Община Ямбол

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД