Откриха модерна онкоклиника в София

Откриха модерна онкоклиника в СофияМодерна клиника по медицинска онкология отвори врати в столичната болница "Надежда".Тя бе официално открита от кмета на София Йорданка Фандъкова в присъствието на представители на Комисията по здравеопазване в Парламента, Националната здравноосигурителна каса, пациентски организации, утвърдени медицински специалисти, представители на фармацевтични компании и пациенти.
Новата клиника ще бъде част от структурата на МБАЛ за женско здраве "Надежда", където екип от утвърдени онколози-химиотерапевти ще прилагат лекарствено лечение на рак на гърдата, гинекологични и урологични тумори, рак на белия дроб, дебелото черво и други локализации. В нея пациентите ще получат адекватна медицинска помощ в съвременни условия, като лечението ще се финансира изцяло от здравната каса.
Тя ще работи в тясно сътрудничество с всички останали звена в модерната болница. Ще се осигуряват както образна диагностика на високо ниво, така и изключително широка гама от лабораторни изследвания.
Клиниката по медицинска онкология разполага с дневен стационар за амбулаторно лечение и 5 болнични стаи за общо 30 пациента. За тяхното удобството ще се грижат специално обучени медицински сестри.
Условията за престой на пациентите са съобразени изцяло с европейските стандарти.
В клиниката ще работи екип от утвърдени специалисти в областта на онкологията. Ръководител на екипа е проф. д-р Константа Тимчева, д.м. - практикуващ лекар от 1975 год., специалист по вътрешни болести и онкология, с европейска диплома за лекарствено лечение на туморите. Проф. Тимчева е ръководила Клиниката по медицинска онкология на СБАЛО - София в продължение на 10 години. Автор е на единствения учебник по специалността в страната, член и председател на Българската асоциация по
медицинска онкология и член на Eвропейската асоциация по медицинска онкология.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД