Състоянието на родилката от Бургас днес е по-тежко

Състоянието на родилката от Бургас днес е по-тежкоБлагодарим на всички, които дариха и продължават да даряват кръв за Юлия (Виж ТУК>>). Благодарим на всички, които се молят за живота й. Благодарим за оказаното съдействие и светкавичната реакция на кръвните центрове в Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, София и ВМА, както и лично на д-р Бояджиев, началник на отделението по трансфузионна хематология в Бургас, съобщиха от МБАЛ “Дева Мария”-Бургас.
"За съжаление, в сравнение с вчерашния ден, състоянието на Юлия днес е по-тежко. Положението в този момент е изключително критично - има параклинични данни за ново кървене. Вече четвърти ден продължава да няма диуреза и е с чернодробна недостатъчност", коментира д-р Игнатов. Юлия е с ДИК синдром и има невъзможност за кръвосъсирване на кръвта, поради което кръвоизливът й не може да бъде овладян. Прилагат се всички възможни методи, познати в медицината, за да се повлияе на състоянието й.
Екипът, който се грижи за Юлия, се състои от д-р Николай Игнатов - анестезиолог, д-р Георги Хубчев - акушер-гинеколог, д-р Веселин Ангелов - акушер-гинеколог, д-р Мирослав Минчев - акушер-гинеколог, д-р Пепа Петрова - анестезиолог, д-р Стоян Милушев - анестезиолог, д-р Петър Митков - анестезиолог, д-р Венцислав Славов - ординатор в ОАИЛ, проф. д-р Ники Петров - национален консултант по анестезиология и интензивно лечение, и д-р Атанас Бадов - републикански консултант по анестезиология и интензивно лечение.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД