Нова връзка, нов късмет

Нова връзка, нов късметНапълно разбираемо е, ако ви е трудно да започнете нова връзка, ако скоро сте се разделила с любим мъж. Вероятно е също самочувствието ви да се е понижило, поради което се чувствате неуверена в себе си. Как да започнете нова връзка, ако скоро сте преживяла раздяла или развод и при това - да го направите с вяра и оптимизъм?
Първи стъпки
Първото, което трябва да направите, е да си дадете време да преживеете случилото се, да анализирате и оцените ситуацията с всичките й плюсове и минуси.
Добре е да си дадете сметка както за грешките и негативите на връзката, така и за нещата, които са били положителни в нея и бихте искала да пренесете в бъдещите си връзки.
Анализът на миналите отношения със сигурност ще ви помогне ясно да определите какъв характер бихте желала да има бъдещата ви връзка, ще ви помогне да моделирате по-добре новите отношения, да избягвяте това, което ви е било неприятно преди и да откриете идеалния за вас модел на отношения.
Търсене на запознанства
Не се ограничавайте в търсенето на нови познанства, често излизайте, търсете всякакви форми за контакти. С други думи - бъдете отворена към нови отношения и тогава такива непременно ще влязат в живота ви.
Разпитвайте новите си познати
На първата среща с нов мъж се старайте не само да изглеждате добре и да се държите уверено, но гледайте да разберете колкото се може повече за новия си познат. Изобщо не се притеснявайте да питате - за начина му на живот, възгледи, интереси, хобита, ценности. Задавайте въпроси, които са важни за вас и не му давайте възможност за нагласени отговори. Освен това, ако ще отхвърляте някой, по-добре да е веднага, вместо да пилеете време, което бихте могла да използвате по-рационално - например в други първи срещи.
Как да го очаровате?
Флиртувайте! Кокетничете, смейте се, закачайте се... С една дума - забавлявайте се. Дори и тази първа среща да си остане последната. Ако пък вас са успели да ви очароват, но така и не са ви поканили на втора среща и дори не са ви потърсили повече, махнете с ръка. На тази земя има още толкова много мъже. Не се разстройвайте и не изпадайте в самосъжаление, нито пък си помисляйте, че не ви върви в любовта. Намигнете усмихнато на собственото си отражение в огледалото и продължавайте напред - дотогава, докато един ден установите, че вече има такъв човек, с който искате да поемете риска на сериозната връзка.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД