МЦ "Физио-кинезис" - грижа за вашето здраве и добра кондиция

Николина Стефанова с пациентВ идеалния център на Стара Загора се намира тихо кътче, оборудвано с най-съвременна апаратура, в което ще се погрижат за вашето възстановяване след различни болести и за добрата ви кондиция. "Физио-кинезис" е медицински център, който предлага азлични възстановителни процедури и лечебна физкултура за хора от всички възрасти. Лечебните спортни занимания се извършват в светъл салон, оборудван с шведска стена, с велоергометър и клетка на Роше за провеждане на суспенсионна и пулитерапия.
В центъра се прави физиотерапия и рехабилитация след почти всички основни заболявания на опорно-двигателния апарат, на дихателната система, след травми, заболявания на гръбначния стълб. Специалист-кинезитерапевт е Николина Стефанова. Д-р Катя Бекярова, специалист по физикална рехабилитационна медицина, дава консултации всеки вторник, сряда и четвъртък от 16 до 18 ч.
 
Д-р Катя БекяроваВ центъра се извършва физиотерапия и рехабилитация на почти всички основни заболявания на опорно-двигателния апарат, на дихателната система, заболявания на гръбначния стълб, на травми вследствие на артрози, на фрактури с или без остеосинтеза.
Възстановителните процедури повишават общата двигателна активност и повлияване на често срещани проблеми като дискова херния, дископатия, възпаления на седалищния и лицевия нерв, артроза на шийните прешлени, артроза на колянната и тазобедрената става.
Специален акцент в работата на центъра са гръбначните изкривявания. В последните години те представляват все по-голям проблем, особено сред младите хора. Деца на 7-8 г. до 14-15 г. идват със сериозни изкривявания. Затова призоваваме родителите да обръщат повече внимание на своите деца и да ги оглеждат, защото понякога измененията са жестоки, казва Николина Стефанова.
Във "Физио-кинезис" се възстановяват и болни с възпаления на мускулните сухожилия след травми, следоперативна интервенция на костно-сухожилния апарат.Лекува се плоскостъпие.
Страдащи от синузит, рино-фарингит, отит, парализа на гласните струни и други УНГ-болести също могат да се обърнат за помощ към специалистите в центъра.
В процеса на лечение и рехабилитация се използват чрез най-съвременна апаратура физикални средства - йонофореза, магнитотерапия, ниско- и средночестотни токове, ултравиолетови и инфрачервени лъчи.
Работното време на центъра е от 8 до 19 ч. Той се намира в Стара Загора на ул. "Гладстон" №56-58, ет.1, офис 6. Телефони за предварително записване и информация 042/620535, 0882120333.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД