В Стара Загора - зъботехническа лаборатория на световно ниво

Илия ДоневНова зъботехническа лъборатория на адрес: Стара Загора, ул. "Евлоги Георгиев" 63, офис 8 (северно от сладкарница "Неделя"), телефон за връзка: 0878330809, предоставя не само на гражданите от града на липите, но и на пациенти от цялата страна, възможност да се възползват от най-новите и добри технологии в естетичното зъбопротезиране. Екипът на лабораторията е от млади, изключително добре подготвени и мотивирани кадри, работещи с желанието да гарантират качество на услугата, равно с това в най-развитите държави, разказва собственикът Илия ДОНЕВ. В лабораторията са направени сериозни инвестиции за да бъде осигурена CAD/CAM система, която триизмерно сканира модела. Той се обработва компютърно и специална машина изработва конструкцията при изумителна точност (3-12 микрона).
CAD/CAM системите навлизат в зъбопротезирането през 2004 г. Освен непостижимо при ръчната работа качество, тя гарантира и бързина - до 20-30 минути са нужни за изработката на зъбната конструкция.
Друга изключителна иновация е, че зъбите се правят на циркониева основа. Г-н Донев, който има опит в работата по професията си и в САЩ обяснява, че отдавна се търси по-качествен заместител на металокерамиката, правени са опити и на основа злато, при които естетичният ефект се подобрява, но пък мекотата на метала не гарантира нужната трайност. Така се стига до технологията с циркония. В момента тя гарантира максимална естетика, здравина и удобство. Апаратурата в старозагорската лаборатория е на SHUTZ dental. Немската марка е завоювала първенството си на този пазар и сама по себе си е гаранция за качество и висока технология.
За съжаление при нисък стандарт на живот, какъвто е той в България, проблем е цената. Предлагането на стоматологичния пазар, включително към този момент на циркониевите зъбни протези, е все още с цени, стигащи до 600-800 лв. на зъб. Цената е достъпна за малка част от пациентите. Опитахме се с група стоматолози с изключителни професионални качества и желание да предлагат наистина най-доброто, да намалим стойността така, че да е адекватна максимално на нивото на българския пазар, сподели Илия Донев. Постигнатата цена е от 300 лв. на зъб всичко (лаборатория и стоматолог).
Успех на младия екип, проправящ път към възможността естетичното зъбопротезиране да постигне едновременно световно ниво на продукта и максимално широка достъпност на пациентите до него.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД