Готови ли сте за семеен живот

Готови ли сте за семеен животУстановено е, че само една от четири продължителни връзки достига до сватбено веселие. Останалите се разпадат и хората, които преди са се прегръщали щастливо, след раздялата не могат да намерят сили дори да поздравят бившия си партньор за неговия рожден ден.
Как да преценим дали сме готови за съвместен живот и ще успеем ли навреме да направим решителната крачка? Коментирайте изброените по-долу признаци, открийте докъде са достигнали вашите отношения с партньора и какво се очертава бъдещето на връзката ви.
Виждате се с любимия човек почти всеки ден. Или дори по няколко пъти на ден. И чувствате, че не можете да живеете един без друг.
Когато не сте заедно, постоянно си звъните или си изпращате безброй много смс-и. Това ви позволява постоянно да сте във връзка и да контролирате движението на партньора в пространството.
Вашата ревност е достигнала своя максимум. Около вашия любим (любима) има подозрителни личности, които искат да ви го (я) отнемат.
Вашите сексуални отношения отдавна са станали стабилни. Изпробвали сте всичко и се разбирате с половин дума.
Вашите роднини и приятели са наясно, че двамата сте едно неразривно цяло. И един ден вие ще създадете семейство.
Вашите родители вече се познават. Впрочем това не е задължително, ако те живеят в други градове.
Прекарвайки нощите заедно и не се опитвате да се измъкнете навън с някаква лъжа.
Отдавна не ви се свиди да харчите парите си един за друг. От малките подаръци (парфюм, часовник) преминавате към по-големи. Вие вече формирате общ бюджет, характерен за “истинското” семейство.
С удоволствие и сериозност изпълнявате взаимните си заръки. Посещавате бабите, помагате на вилата, грижите се за квартирата на партньора. Заедно ходите в паспортната служба, химическото чистене, пощата и т.н.
Братята и сестрите на любимия ви човек ви възприемат като роднини. И дори общуват с вас повече, отколкото със собствените.
Наричате се с нежни имена. Не се притеснявате да наричате партньора си “моята половинка”.
Вече имате опит със съвместната почивка. Достатъчно пъти сте бил заедно на курорт, на вилата или в чужбина.
Периодично опитвате да живеете заедно. Това може да бъде съботно -неделно съжителство, докато едните родители са заминали някъде или съвместен живот в общежитие или квартира под наем.
Ако 5-7 от тези признаци са характерни за вашата двойка, това означава, че пикът във вашите отношения все още не е настъпил, но всичко е все още пред вас и няма за какво да се тревожите.
Но ако са налице от 8 до 13 от посочените признаци, вече трябва да създадете семейство. Няма какво повече да чакате, ако искате връзката ви да продължи.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД