За жени: интересът на мъжа намалява, ако му угаждате

За жени: интересът на мъжа намалява, ако му угаждатеИнтересното е, че на всеки мъж му е приятно да вижда как жената до него се стреми да изпълни желанията му, да направи така, че на него да му е добре, вниманието на жената да е приковано в него. И... започва да губи интерес към нея.
Според психолозите у мъжа е заложено желанието да дава. Това го прави щастлив. Когато жената изземва тези негови функции му е приятно и удобно, но го гложди притеснението, че нещо не е наред.
Още по-страшно е когато мъжът направи нещо за жената, особено със собствените си ръце, та ако ще да е сменил гумичката на кранчето на чешмата, а получи безразлична или негативна реакция. По-лесно би приел да го ударите. Нормалният мъж има инстинкта да радва жената, която обича, това го вдъхновява и ако не може да го прави, се чувства зле. Ако пък не го прави или не му пука дали ви радва, значи не сте жената, която обича.
Умението на жената да приема правилно подаръците на мъжа, да го хвали, да го цени, е начинът мъжът да пожелае да сложи целия свят в краката й.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД