Грижи за кожата според зодията

Грижи за кожата според зодиятаЗодиите, подвластни на Водата - Раците, Рибите и Скорпионите, трябва да се грижат най-вече за чистотата на кожата си и за овлажняването й.
Затова е желателно всяка сутрин, особено Рибите, чиято кожа е нежна, да изчиствате кожата си с меко почистващо средство и да нанасят хидратантен крем.
Стихията на Огъня - Стрелците, Овните и Лъвовете, имат свойството да ускоряват всички жизнени процеси. Затова всичко, свързано с кожата им, се случва с ускорено темпо.
Затова е добре тези врящи процеси да бъдат леко охладени. Представителите на огнените зодии е добре да използват козметика и маски, които съдържат охлаждащи добавки и успокояващи компоненти.
За тези знаци са характерни честите възпаления, затова за тях са необходими козметични средства с антисептични и антибактериални свойства.
Стихията на Земята - Телци, Деви и Козирози - е характерна с това, че представителите й са с кожа, която лесно се наранява, тъй като е тънка и нежна.
Заради това са им противопоказани разтриванията, дълбоките масажи и други по-силни действия. Трябва да се използва козметика за чувствителна кожа.
Най-добре е такава, която не трябва да се измива с вода. Най-добрият вариант са козметичните масла, които се нанасят с памучно тампонче.
Въздушните зодии - Водолей, Близнаци и Везни - имат кожа, която трябва да диша. Затова тя е доста пореста. За да се почисти, направете парна баня, а след това навлажнете с тоник и върху топлата кожа нанесете крем.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД