Да живее лятната романтика!

Да живее лятната романтика!Искате ли да имате какво да си спомняте през дългите зимни месеци? Тогава не прахосвайте лятото и се отдайте на романтични преживявания с любимия човек. А ние ще ви подскажем няколко идеи.
Независимо дали става въпрос за първа среща или за дългогодишна връзка, това, което може да направите в името на романтиката и любовта, зависи само от вашето въображение, чувството, което изпитвате и бихте желали да съхраните завинаги.
Ето няколко идеи, които може да ви бъдат полезни:
По първи петли...
Сещате ли за нещо по-романтично от посрещането на слънцето в красива и свежа лятна утрин? Станете рано и заедно с любимия отпрашвайте към планината на пикник-закуска. Ако сте на морето - няма да ви разкарваме по-далеч от морския бряг, разбира се. Ако не можете да напуснете града, може да посрещнете слънцето в градския парк или дори в кварталната градинка. Повярвайте, дори градската действителност може да придобие магични окраски под първите слънчеви лъчи.
Вземете си постелка и малко лека храна и се наслаждавайте на картината и на това, че споделяте този момент с човека, когото обичате най-много на света.
Чака нашата лодка в реката...
Забравеното (или съвсем непознато) за много хора развлечение – разходка с лодка по реката е преживяване, възпявано многократно, заради неоспоримата си романтичност. Ще се съгласите, че трудно може да се сетите за нещо по-романтично: тишина, нарушавана само от приплясването на греблата във водата, вашият любим на слънчев контражур, а вие си седите в лодката и се наслаждавате унесено на минаващия бавно край вас пейзаж...
Е, заслужава си след това усилие да наградите човека с вкусен обяд! Така ще задоволите и неговата представа за романтика и любов!
Боса по асфалта вървя си...
Какво правим, когато започне да вали? Отваряме чадъра или се скриване някъде. А помните ли удоволствието, което ви е доставяло в детството да шляпате в локвите под топлия летен дъжд? Може би сега е моментът да възкресите този спомен и да излезете на романтична разходка с любимия, когато завали. Рискът от настиване е минимален, ако времето е топло, но пък удоволствието ви е гарантирано.
А нали се сещате каква е голямата уловка тук? След като се приберете, ще трябва да свалите мокрите дрехи, да се подсушавате взаимно и...., който се е сетил, печели!
Любов в палатка
Дори и да не обичате походните преживявания, веднъж в живота си струва да пробвате този вариант. Човек не бива да е предубеден – може пък да ви хареса!
Подгответе се обаче добре, запалете огън, пригответе вечеря (ароматът на храната, приготвена на истински огън, е невероятен), отворете бутилка вино. Разговаряйте, сгушени до огъня, разказвайте си спомени и истории от минали времена и ще видите как нощната лятна идилия естествено ще продължи в едно незабравимо любовно преживяване в походни условия.
Екстремно: на покрива
Със сигурност сте виждали в някой филм, че на покрива може да се получи много романтична среща. Разбира се, само при условие, че разполагате с подходящ покрив. Тук вариантите са няколко. Първо, може да посрещнете слънцето и да закусите на покрива. Две – може да си направите плаж през деня, с коктейли (ах, “мохито” на покрива... кой може да устои!). Три – може да организирате романтична вечеря, с маса, свещи и дори музика. Това е особено подходящо, ако имате някакъв специален повод.
Е, от нас толкова, но пък то не е малко. Да живее романтиката! Топката е във ваши ръце – играйте!
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД