Не рискувайте с избора на бельо!

Не рискувайте с избора на бельо!Всеки ден мислите какво да облечете. Подбирате внимателно цветовете и материите на дрехите си, за да изглеждате перфектно във всяка ситуация през напрегнатото ежедневие. А отнасяте ли се със същата стриктност и към избора на бельо?
Бельото може да запази здравето в интимната ви област, но също така може и да го влоши. Затова е важен изборът, който правите.
Кои са грешките, които много жени допускат в избора и носенето на бельо, които крият риск за интимното здраве?
Не носите памук. Естествените материи са най-подходящи в избора на бельо, тъй като дават възможност на кожата да диша, да се проветрява и не задържат влага. Носенето на бельо от изкуствени материи увеличава риска от бактериални и гъбични инфекции.
Носите прашки. Прашките са вид бельо, който никой гинеколог няма да ви препоръча. Вероятността да пренесат бактерии от ануса към вагината е голяма.
Не носите бельо през деня. Струва ви се секси, но не е здравословно. Бельото има важна предпазна функция. Ако не носите бельо под панталоните или полата си, навлизането на болестотворни микроорганизми е много вероятно и значително по-лесно.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД