При мъжете с уголемена простата често се откриват и камъни в пикочния мехур

През ЮЛИ пълният преглед на ПРОСТАТАТА в ЛЕЙЗЪР МЕД е с разширен пакет от изследвания

През ЮЛИ пълният преглед на ПРОСТАТАТА в ЛЕЙЗЪР МЕД е с разширен пакет от изследванияПитате се каква е връзката? Увеличената простата оказва натиск върху органите в съседство и по-специално, пикочния мехур. При позив за уриниране обикновено той не може да бъде изпразнен напълно и тогава говорим за остатъчна урина. Колкото по-голяма е простатата, толкова и количеството задържана урина е по-голямо.
Съставът й се концентрира, минералите в нея кристализират и се образуват малки камъни, които могат да бъдат разпознати по болката в корема, болезнено уриниране, дискомфорт в пениса и кръв в урината. Те пък от своя страна увеличават риска от инфекции в пикочните пътища. Всичко това налага да се мисли за увеличената простата като за комплексен проблем. Днес еднократна лазерна процедура се справя едновременно и с двата проблема - аденомът на простатата се изпарява, а камъните се разбиват. Сред съществуващите лазерни системи Тулиум 200 вата се отличава с водеща мощност и прецизост при проникване в тъканите – само 0.2 мм.
Помислете доколко тези явления са част от ежедневието ви: слабо или протяжно уриниране, чувство за непълно изпразване на пикочния мехур, трудно стартиране на уринирането, често уриниране, многобройни нощни ставания. С намесата на специалист те могат да бъдат овладени своевременно и да се избегнат крайни състояния като внезапна пълна неспособност за уриниране. Лазерната простатна хирургия с Тулиум 200 вата е безопасен метод с впечатляващ резултат - възстановява нормалното уриниране със силна и непрекъсваща струя.
Тулиум 200 вата е отлично решение и при наличие на камъни в пикочните пътища, мехур и простата. А при по-твърди и трудни за обработка камъни се използва Холмиум 30 вата. Под въздействието на мощната му пулсова енергия и 2-те му нови фукнции - "твърди камъни" (hard stones) и "разпрашаване" (dusting effect), камъкът, независимо от здравината му, се разбива на по-малки части, след което те се обработват до степен на фини прахови частици и се изсмукват през уретрата (пикочния канал).
ПРЕЗ ЮЛИ в ЛЕЙЗЪР МЕД - София, Варна и Стара Загора ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ е с включени: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА + ТРАНСРЕКТАЛНО УЛТРАЗВУКОВО СКАНИРАНЕ. За повече информация: тел. 02/4760760; 0899 52 11 01; www.lazermed.bg
"Здравна поща"*

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД