"Зона на здравето" лекува душата и тялото

"Зона на здравето" лекува душата и тялотоНа светлата дата 8 ноември бе открит център за биолечение "Зона на здравето".
Техниките за самолечение и лечение помагат за духовното ни израстване и усъвършенстване. Работим в положителна посока с позитивни намерения и с любов вътре в нас и около нас. Използвайки енергията, преосъзнаваме истинските си възможности да творим, както и да поддържаме дух, душа и тяло в хармония, казва старозагорският биолечител Косьо Любенов.
Освен билколечител, енерготерапевт, радиестезист, той е и производител на билкови тинктури и кремове.
Учредител е на фондация "Вадимелис", която от 7 години се стреми да изпълнява една от основните си задача - създаване на духовни центрове. Голямото желание да бъдем полезни ни дава сили ежедневно да се усъвършенстваме. Да правим билкови кремове и тинктури, да търсим познанство и партньорство с много колеги, които работят с качествени продукти. Ние залагаме най-вече на българските. Нашата родна земя е много силна като енергия, отличава се с разнообразие на растителни видове. Тепърва ще излизат много артефакти и сведения за това какво има около нас и в нашите земи, какво е заложено в гените ни и каква сила притежава българският дух, доказан в историята, обяснява Косьо Любенов.
Искаме да възродим и да обновим ползваното от хилядолетия лечение, така че човек да може да го употребява в ежедневието достатъчно редовно, за да му служи за профилактика. За да постигнем тези наши цели, ние сме се насочили към създаването на духовни центрове. Такъв център има в София и съвсем отскоро и в Стара Загора, допълва Любенов.
В центъра в Стара Загора се предлагат много здравословни продукти, хранителни добавки, основно от серията с минерала зеолит, растителни масла, а много скоро ще бъде въведена и ароматерапия. Отнасяме се с индивидуално отношение към всеки, правим замерване и проследяване с обратна връзка, която става и на място, и по e-mail и телефон. Така всеки наш клиенти чувства подкрепа, обяснява Косьо Любенов. Според него, най-трудно е човек да промени своите навици. Именно затова се стремим към постоянство и работим с всеки индивидуално. Вярата е импулсът, сигналът, трептенето, което дава възможност на човек да продължава напред и да вижда светлината в другите. Много се радваме, когато посредством обратна връзка ни изпращат благодарности и благословия да продължаваме напред. Това ни укрепва, дава ни сили, въпреки всякакви пречки. За това се надяваме центърът да се утвърди и да създадем още подобни в България, казва народният лечител.
Магазинът в Стара Загора се намира на ул. "Боруйград" 30. Работи от понеделник до събота от 9.30 до 19 ч., с почивка от 13.30 до 15 ч. Зареден е с продукти, свързани с билки и производни от тях - тинктури, кремове, масла, сиропи, продукти със зеолит, розова вода, розово масло и зелоит, билкови чайове, възглавници, най-различни енергийни форми, свързани с радиестезия, "вълшебна" лечебна геометрия, както и литература, в която са обяснени 5-те нива на енерготетрапията.
Биолечителят Косьо Любенов приканва всеки усетил нуждата, да дойде на място. Винаги можем да дадем съвет, а ако е извън нашата компетенция ние ще го насочим към наши приятели и колеги. Най-важното е нашите клиенти да получат максималната полза от продуктите. Когато те са доволни от резултата, и ние изпитваме удовлетворение, категоричен е Косьо Любенов.
Диляна ДИМИТРОВА, "Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД