Руски учен организира семинар по обучение в щастие в София

Д-р Олег ТорсуновВ целия си съзнателен живот се стремим към щастие и многократно си задаваме въпроса как да го постигнем във възникнали ситуации в житейския ни път. Отговор на този въпрос ни дава д-р Олег Торсунов с поредица лекции от неговия авторски семинар „Развитие на личността“. Семинарът ще се проведе в София, във вечерните часове, между 20 и 22 февруари в Националния дворец на културата.
Д-р Торсунов гостува в България за първи път по покана на Сдружение за благотворителност „Диамантено дърво“. Той е добре познат в Русия, Украйна, Казахстан, Беларус, Латвия, Литва, Естония и други държави от ОНД. Неговите лекции включват теми за постигането на лично, семейно щастие и живот в хармония с околната среда и добро здраве.
Д-р Торсунов е сложна за описание личност поради съчетанието на познания и опит, които едновременно събират познание от класическата медицина и древните учения за терапия на човека. Завършил е Самарския медицински институт със специалност „кожни и венерически болести“; Московския университет „Дружба на народите“ със специалност „Корпорална иглорефлексотерапия“. Кандидат е на медицинските науки, специалист по обществено здраве. В момента е преподавател в Уралския държавен университет по физическа култура. Познанията си по класическа индийска медицина - Аюрведа, придобива в Индия, където е живял няколко години.
Практика е лекциите да се провеждат в позитивна и приятелска атмосфера. Всеки участник в семинара има възможност да зададе своите въпроси към д-р Торсунов. Всяка от предстоящите лекции в семинара през февруари е с продължителност от 3 часа. Осигурен е симултантен (синхронен) превод.
По време на семинара в София ще бъдат провеждани и безплатни здравни консултации по неговата методика на лечение и при необходимост и желание ще бъде препоръчван метод за профилактика на дадено хронично оплакване. Тези консултации ще се провеждат след предварително записване и ще бъдат с продъжителност от 15 минути. Консултант ще бъде Максим Безроднов - лекар, обучен по системата за лечение на д-р Олег Торсунов.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД