Защо при необходимост от операция на простатата мъжете избират Тулиум лазер?

Тулиум 200 вата - отлична грижа за простатата. Само в МЦ ЛЕЙЗЪР МЕД с филиали в София, Варна и Стара Загора

Защо при необходимост от операция на простатата мъжете избират Тулиум лазер?Простатата създава ежедневни неудобства на мъжете над 50. Макар и разнообразни, оплакванията са концентрирани около уринирането и прогресивно намаляващата струя. Ако една част от мъжете страдат от чести позиви и постоянни прибежки до тоалетната, друга почти не излизат от там заради затруднено уриниране и невъзможност да освободят пикочния си мехур. Консултацията с уролог е наложителна. Пълният преглед на простатата на цената на консултация в София, Варна и Стара Загора включва: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.
Когато медикаментите не помагат, се пристъпва към оперативно лечение. В България стандартната интервенция при по-малки жлези е ТУРП (трансуретрална резекция на простатата), при която простатата се изрязва с ток, а при по-големи - класическа отворена операция.
Много от мъжете, страдащи с години, са лекувани с тези метод нееднократно. Затова при необходимост от повторно лечение, логично се насочват към най-високия клас хирургия - лазерната, при който простатата се изпарява напълно с помощта на лазерно влакно, без риск от кръвозагуба или продължителен болничен престой, без значение от обема й или от съпътстващи заболявания.
ТУЛИУМ 200 ВАТА - само в ЛЕЙЗЪР МЕД. Във века на технологиите лазерното лечение на простатата се развива постоянно. Учените не спират да иновират по посока на усъвършенстване на лазерните системи, с които се третира уголемената жлеза. Тулиум лазер е последното достижение в простатната хирургия, а 200-ватовият Тулиум - последната му разработка. Сравнен със съществуващите лазери, освен че притежава най-голяма мощност, е и максимално прецизен при проникване в тъканта - само 0.2 мм. Лазерната хирургия на простатата с Тулиум 200 вата осигурява непознат комфорт, бързина и качество на резултата.
За повече информация: тел. 02 4 760 760, моб. 089 952 11 01, www.lazermed.bg
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД