„Европейско училище по патология” ще се проведе във Варна

„Европейско училище по патология” ще се проведе във ВарнаОт 2 до 4 юли под егидата на Европейската асоциация по патология в Медицински университет-Варна ще се проведе тридневен курс по гинекологична патология.
„Европейското училище по патология“ ще бъде ориентирано към патолози, специализанти и специалисти от цялата страна, както и от Англия, Румъния, Полша и други, съобщиха днес от учебното заведение.
Структуриран по подобие на първия проведен курс в град Торино, Италия, преди повече от 20 години (основан от проф. Джани Бусолати), „Европейското училище по патология“ се провежда във всяка една европейска държава.
За първи път то ще се състои и в България. Лектори ще бъдат трима от водещите европейски специалисти в областта.
Това са проф. Майкъл Уелс, професор по гинекологична патология в Медицинския университет в Шефилд, д-р Раджи Ганесан, консултант патолог в Гинекологична болница, Бирмингам, и д-р Навена Сингх, консултант патолог в болница „Св. Бартоломео“ в Лондон.
Курсът ще предложи на участниците слайд семинари, лекции и презентации, с които се цели осъвременяване и стандартизиране на диагностичните им способности.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД