Безплатни прегледи в 12 медицински области предлага Мисия „Здраве”

Безплатни прегледи в 12 медицински области предлага Мисия „Здраве”Прегледи, изследвания и консултации в 12 области на медицината са осигурили на присъстващите организаторите на Изложение „Мисия Здраве”. Събитието започва на 15 май и ще продължи до 17 май пред Паметника на Съветската армия в София.
По време на изложението или след това желаещите ще могат да проверят здравето си в следните области: АГ, кардиология, урология, ендокринология, диетология, дерматология, УНГ, неврология, алергология, офталмология, ортопедия, физиотерапия, рехабилитация (график на прегледите и изследванията по специалности можете да видите като прикачен файл).
Сред изследванията, от които могат да се възползват посетителите, има скъпи и високоспециализирани, които не се покриват от НЗОК, като например фетална морфология при бременни жени. Женското здраве е един от акцентите на изложението тази година.
Прегледи, изследвания и консултации ще бъдат осигурени от Медицински комплекс „Щерев”, Национална кардиологична болница и др.
Общо 60 участници са се включили тази година в Изложение „Мисия Здраве”. Сред тях има фармацевтични и козметични компании, вносители на хранителни добавки и био храни. По време на събитието те ще продават продуктите си на преференциални цени, ще има много мостри и награди за най-любознателните.
И през трите дни на сцената ще има развлекателна програма с модерни танци, състезателни танци, народни танци, аеробика, музикални изпълнения. Водещ на програмата по традиция ще е Ники Кънчев.
Изложение „Мисия Здраве” е с безплатен вход за посетителите. Работното време ще бъде: петък от 12 до 20 ч., събота от 10 до 20 ч. и в неделя от 10 до 16 ч.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД