Започва пръскането срещу кърлежи на тревни площи и детски площадки в Стара Загора

Започва пръскането срещу кърлежи на тревни площи и детски площадкиДнес започва дезакаризация на тревните площи в Стара Загора. Община Стара Загора сключи договор с фирмата изпълнител „Д.Д.Д.- 1" ЕООД София. Копие от него, графика за обработка и информация за препарата, с който ще се извършва обработката, са изпратени за информация и контрол до РЗИ Стара Загора.
По искане на граждани, със заповед на кмета Живко Тодоров са определени длъжностни лица, които ще следят за изпълнението на дейностите и ще присъстват при извършването и приемането на работата за съответните обекти.
Административните бюра, звено „Озеленяване" и директорите на съответните детски и социални заведения са създали организация за окосяване на площите, подлежащи на обработка. Обработката на тревните площи срещу кърлежи в града ще се извършва едновременно от 3 екипа, а на детските и социалните заведения в града - от два екипа. Два екипа ще извършват обработката на тревните площи в селата от общината.
Пръскането ще се извършва вечер след 20.00 часа. То трябва да приключи в общината по график до 19 май. Община Стара Загора си запазва правото за промени в графика при наличие на неподходящи климатични условия, за което ще подаде своевременно информация.
Графикът, по който ще се изпълнява пръскането на тревните площи и детските площадки в различните квартали на града, можете да намерите на сайта на Общината.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД