Нова болница ще има край Стара Загора

Недялко Недялков и д-р Николай КолевВ старозагорското село Ягода ще има модерна болница за рехабилитация и следболнично лечение. В присъствието на кметове на населени места, инвеститори, строители, лекари днес бе направена първа копка на обекта. На церемонията бе и бившият зам.-министър на здравеопазването д-р Валери Митрев.
Специализираното заведение се инвестира от ексобластния управител на Стара Загора Недялко Недялков, а негов изпълнителен директор е д-р Николай Колев, който преди време оглавяваше старозагорската МБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович“. Първоначалната инвестиция е 4 млн. лв. В комплекс „ЯгодаМед“ ще има обособени три зони – медицинска, възстановителна и хотелска.
Нова болница ще има край Стара ЗагораНамерението на собствениците е базата да се ползва както по клинични пътеки и свободно, така и по линия на НОИ. Любопитна подробност е, че тук ще има и специално оборудвани стаи за инвалиди. Достъпът до минералния басейн за тях ще е със специален асансьор.
Недялко Недялков и д-р Колев очакват след 24 месеца, когато е пусковият срок на „ЯгодаМед“, в селото, прочуто с лековитата си минерална си вода, да посрещат пациенти и от цяла Европа.
„Здравна поща”, Дима ТОНЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД