Магданоз и мед срещу цистит

Магданоз и мед срещу циститРезките промени във времето, от топло към студено и обратно, са изпитание за организма. Обличаме малко по-къса пола, по-тънки чорапи, намокряме си краката и… циститът ни е сигурен. А с неговите неприятни симптоми се е сблъсквала почти всяка жена. За съжаление, в някои случаи въпреки предприетото лечение, след известно облекчение болестта се завръща отново.
Циститът представлява възпаление на пикочния мехур, предизвикано от инфекция. Поради анатомичните особености на мъжете това заболяване се среща значително по-рядко сред тях. Затова то най-често се определя като женски проблем.
Основните симптоми на цистита са болезнено и често уриниране, болка в долната част на корема.
Развитието на цистита може да бъде провокирано от патогенна микрофлора, слаб имунитет, преохлаждане, неудобно долно бельо, несвоевременно освобождаване на пикочния мехур. Може да си помогнете със затоплящи процедури: електрически възглавници и топли компреси в долната част на корема.
Много ефикасен лек за цистита е и с отваря от магданоз и мед, която лесно се приготвя и в домашни условия: 1 връзка магданоз, една лъжица мед и една бира се варят 10 минути. След изстиване се изпива на 3 пъти преди хранене. Ако циститът е в начална фаза се лекува еднократно.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД