Нови линейки последна дума на техниката получиха регионални звена на Спешна медицинска помощ

Нови линейки последна дума на техниката получиха регионални звена на Спешна медицинска помощВчера, на официално събитие в автосалона на „Мото-Пфое“ зам.-министърът на здравеопазването д-р Ваньо Шарков и управителят на автомобилната компания Димо Николов връчиха ключовете от линейки Ford на регионални звена на Спешна медицинска помощ. С нови линейки се сдобиха РЗИ- Хасково и РЗИ-Ловеч.
За нас е изключително важно екипите на Спешна помощ да работят в условия на сигурност и комфорт. Защото в такива условия те могат да оказват качествена спешно-медицинска помощ и да помагат на своите пациенти, сподели д-р Ваньо Шарков.
Ние имаме готовност и сме разработили система през европейското финансиране, която да започне обновяване на целия автопарк на Спешна медицинска помощ, защото за нас от първостепенно значение е бързият достъп на пациентите до системата на Спешна помощ, допълни той.  
Носилката на линейките е монтирана върху електрическа-механична платформа, осигуряваща движение нагоре и надолу с лесно достъпни контролни механизми. Освен основната, линейките са снабдени още със сгъваема носилка "столче" и носилка “board type” за пациенти с травми на гръбначния стълб. Тя е със здрава лека конструкция, проницаема за рентгеновите лъчи и е по-лека от водата.
Линейките са оборудвани с изцяло LED осветление - отвън и отвътре - за по-дълъг живот и по-ниска консумация на енергия.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД