Летящ старт за шведската лаборатория Synevo в Стара Загора

Synevo е единствената клинична лаборатория, която работи без такса пробовземане

Летящ старт за шведската лаборатория Synevo в Стара ЗагораSynevo е европейска верига от медико-диагностични лаборатории, част от шведската здравна организация Медикавър груп.
В 58 лаборатории в Европа, а от 2013 г. и в България, над 3400 висококвалифицирани служители на Synevo извършват около 80 милиона теста.
Synevo е известна с качеството на лабораторните услуги, предлагани на пациентите, съгласно висококачествения стандарт ISO 15189.
Synevo  предлага най-богатата гама от лабораторни изследвания (над 3000) в области катo: хематология, биохимия, микробиология, имунология, молекулярна биология, алергология и др., при използване на най-съвременна и висококачествена  диагностична апаратура от марките Roche Diagnostics, Vitec, Sysmex, Siemens и др.
В лаборатории Synevo работят високо квалифицирани професионалисти и специалисти. Високият  контрол  на качество и калибриране на уредите  са фирмена политика.
Synevo е единствената клинична лаборатория в България която работи без такса пробовземане!
Отговаряйки на нуждите на пациентите, лаборатории Synevo старират инициативата Synevo March Campaign - четири пакета лабораторни тестове на специална цена, без такси за вземане на проби.
Само през месец март клиентите ще могат да се възползват от нещо, наистина необходимо за тяхното здраве. Пакетите лабораторни тестове са прекрасна възможност да положите качествена грижа за Вас и Вашите близки.
Хормонален пакет - TSH, FT4, FT3, TAT, MAT. Цена на пакета - 42.00 лв.
Основен пакет - Холестерол, Триглицериди, Креатинин, ASAT, ALAT, GGT, Fe. Цена на пакета - 11.50лв.
Пакет изследвания за жени - TSH. Цена на пакета - 7.00лв.
Пакет изследвания за мъже - PSA, Пикочна киселина. Цена на пакета - 8.50 лв.
Пакетите лабораторни тестове може да се комбинират, но не може да се заменят или премахват изследвания от тях. Пациентите могат да се възплозват от повече от един пакет тестове с отстъпка. Всеки пациент ще получи подарък - карта Synevo Discount с 10% отстъпка, която може да използва целогодишно, и мартеничка за здраве. Картата не е поименна и може да се ползва от Вас и Вашите близки, условието е при посещение на някои от манипулационните пунктове да бъдат предоставени картата и нейния ПИН код.
Централна лаборатория Synevo в Стара Загора се намира на ул. "Ген. Столетов" 29 (над светофара на ОРБ), 042 924 502; 0885 611 422, а пункта за пробовземане - МЦ "Сано", бул. "Св. Парт. Евтимий" 154, 0896 729 932
"Здравна поща", Мадлен ПЕЕВА
Летящ старт за шведската лаборатория Synevo в Стара ЗагораЛетящ старт за шведската лаборатория Synevo в Стара ЗагораЛетящ старт за шведската лаборатория Synevo в Стара Загора

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД