20 висококвалифицирани специалисти осигуряват медицинска помощ в МЦ "Св. Лука"-Стара Загора

МЦ "Св. Лука"МЦ "Св. Лука" в Стара Загора (ул. "Стефан Караджа" 88) е създаден през 1999 г. от няколко лекари - бивши и настоящи преподаватели в Медицнския факултет на Тракийския университет. Сградата е построена специално за предназначинието си. Тя разполага с 11 лекарски кабинети, микробиологична лаборатория, аптека, манипулационна. В медицинския център работят над 20 висококвалифицирани лекари-специалисти от различни области на хуманната медицина.

В центъра се извършва ежедневно голям набор от клинико-диагностични, функционални и лабораторни изследвания. Много добре се развива физикалната и рехабилитационната дейност, която предлага най-съвременните методи за възстановяване след различни заболявания и инциденти. Медицински център "Св. Лука" работи с НЗОК и с повечето здравно-осигурителни фондове - "Доверие", "Дженерали", "Евроинс", "Медико 21", "България-Здраве", "Токуда" и др.
В центъра можете да се обърнете за помощ към специалисти от следните области - вътрешни болести, кардиология, гастроентерология, пулмология, неврология, психиатрия, хирургия, физиотерапия и рехабилитация, спортна медицина, микробиология. В "Св. Лука" се извършват и научни изследвания в областта на пулмологията, ендокринологията, ревматологията и гастроентерологията от трима доценти ипетима доктори на науките.
В центъра се правят ехографски изследвания на коремните органи и на ставите, ехографии, ЕКГ и холтер ЕКГ, велоергометрични тестове, специализирани очни изследвания и лазер терапия, клинико-лабораторни5 изследвания и манипулации, микробиологични изследвания.
МЦ "Св. Лука" е построен така, че да създава достъпна до всички пациенти среда. Дори трудно подвижните болни и тези в инвалидни колички могат безпрепятствено да достнигнат до избрания от тях лекар-специалист. От самото си създаване досега центърът поддържа отлични връзки със структури на болничната и извънболничната помощ в Старозагорска област.
"Здравна поща", Мадлен ПЕЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД