Какво да направим преди коло маска

Какво да правим преди коло маскаКоло маската е предпочитан избор за депилация от много жени. Тя обаче крие и риск от инфекция. Дерматолозите обясняват какво трябва да се има предвид, преди да се премине към процедурата.
Препоръчително е коло маската да се извършва в домашни условия, тъй като там шансът от инфекция е много по-малък. Вкъщи всеки може да контролира чистотата на ръцете, както и мястото, на което следва да се извърши процедурата.
Ръцете винаги трябва да се измиват, преди да се започне обезкосмяването.
За да се дезинфекцират инструментите, може да се използва алкохол. След края на процедурата, трябва да се изхвърли всичко, което е за еднократна употреба, за да се предотврати развитието на бактерии.
Ако все пак вземете решение да извършите процедурата в салон за красота, е важно той да се проучи преди това, чрез препоръка от приятел, познат. Винаги трябва да се настоява персоналът да работи с чисти материали и ръце.
Преди епилацията с кола маска, не трябва да се използват ексфолиращи или изсушаващи кожата продукти. Въпреки че хората имат различни нива на чувствителност, продуктите, които съдържат ретинол или ексфолиращи съставки, могат да направят кожата по-чувствителна от нормалното и по-податлива на раздразнение.
Съветът на специалистите е седмица преди обезкосмяването да се преустанови употребата на подобни продукти.
Не е препоръчително да се пристъпва към коло маска седмица преди менструалния цикъл или по време на него. Тогава тялото в най-голяма степен е чувствително на болка.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД