Съвети за мъже: Никога не я молете да се успокои

Съвети за мъже: Никога не я молете да се успокоиНякой казвал ли ви е да се успокоите? Отговорът на този въпрос със сигурност е "да" и вие много добре знаете колко е ужасно да го чуете.
Няма значение дали това е гаджето ви или родителите ви, важното е, че никоя жена не иска да го чува, пък и това само ще предизвика обратна реакция.
Ето и 5 причини защо жените мразят да им казват да се успокоят:
Намеквате, че е луда
Тя не е полудяла, а е бясна.
Има огромна разлика, но поради някаква причина е по-лесно да наречете една жена луда, отколкото да се опитате да разберете какво е предизвикало реакцията й. Казвайки на една жена да се успокои, вие в общи линии й казвате, че държането й е неоправдано и напълно грешно. Единственото, което си гарантирате в тази ситуация е, че сте на път да я видите наистина "полудяла".
Тя ще направи точно обратното
Едно от нещата, които мигновено ще изкарат извън контрол една жена, е да й кажете да се отпусне. Наистина ли мислите, че по този начин тя действително ще се успокои? Не, това никога не се случва. Вместо това бъдете готови за истинска женска буря с неясни последици.
Снизходителен сте
Нека да бъдем реалисти. Познавате ли някой, който в действителност се е успокоил, след като сте му казали да го направи? Ако кажете това на една жена, е много вероятно да ви сметне за човек, който не взима чувствата й достатъчно насериозно. Причината за сегашната й реакция е, че не сте обърнали достатъчно внимание, когато е трябвало. Тази жена няма друг избор освен да направи допълнително усилие (викове, рев...), за да може най-после да я чуете.
Жените не обичат да им казват какво да правят
Знаете ли какво е едно от най-досадните неща във връзките? Да ви казват какво да правите! Няма значение каква е ситуацията, жените мразят да им нареждат какво трябва да правят. Ако искате нещо да бъде направено, свършете си го сами. Не им казвайте да се успокоят, докато се опитват да изразят себе си.
Изглежда сякаш се опитвате да я съдите
Използвайки фразата "успокои се", вие сякаш се опитвате да покажете надмощие. Това предполага, че човекът, даващ този съвет, е спокоен и съсредоточен, който никога не би могъл да разбере проблема на друг. Вместо да бързате да съдите, опитайте се да бъдете съпричастни.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД