Стартира безплатен антистрес курс за жени

Стартира безплатен антистрес курс за жениСдружение “Самаряни” стартира нова обучителна програма за личностно израстване, развитие и решаване на проблеми. Специално разработеният антистрес курс ще помага на жени да редуцират стреса и тревожността, породени от напрежение и насилие в личните взаимоотношения.
Курсът предлага интерактивни методи, които ще стимулират жените да бъдат активни, да дават и получават подкрепа, да съумяват да откриват варианти за решаване на проблеми от личен, социален и комуникативен характер.
Групата стартира на 31 март и е отворена за дами от различни възрасти.
Общата продължителност на обучителната програма е 4 месеца, като сесиите ще се провеждат два пъти месечно от 17.30 до 19.30 ч., в една от залите на Комплекс за социални услуги за деца и семейства в Стара Загора.
Задачата ще бъде в условията на отворена група всеки да научи нещо важно за себе си и другите, което да му върши работа в ежедневието. Посещението на антистрес групата няма такса за участие, максималният брой на участниците е 21 жени.
Желаещите да се включат е необходимо да заявят интереса си на ел. поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или да се свържат с организаторите на 0878 394 250.
"Здравна поща”, i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД