За красиви устни пийте вода

За красиви устни пийте водаЗа красиви и меки устни избирайте обезмаслени продукти за устни, като избягвате такива, които имат в състава си парабени и аромат. Тези съставки могат да раздразнят кожата ви. Вместо това изпозвайте продукти, имащи в състава си глицерин, минерално масло, алое, млечна киселина, сорбитол. Комбинацията от ланолин и пчелен восък омекотява устните.
Освен за лицето и тялото, прилагането на ексфолиант е валидно и за устните. Като такъв може да бъде използвана комбинацията от захар и мед, която да втриете в устните си с кръгообразни движения.
Това ще отстрани мъртвите клетки от тях и ще стимулира образуването на колаген.
Пластичната хирургия е все по-търсен вариант за прикриването на недостатъците. За по-добрия външен вид на устните се извършват процедури, изразяващи се в инжектирането на филъри или други вещества, които ги правят по-обемни и сочни. В декоративната козметика също навлизат вещества като етерични масла и джинджифил за постигането на подобен ефект.
Забравете за цигарите! Редица изследвания показват вредното влиянието на цигарите и ролята им в преждевременното остаряване на кожата. Ако искате да запазите устните и кожата си красиви и свежи най-добре пропуснете този вреден навик и вместо изпушването на цигара прибегнете до нанасяне на балсама за устни.
Пийте вода! Водата е един от най-добрите приятели, както на кожата на лицето, така и на устните. Добрата хидратация на кожата е важна не само за външния вид, но и за поддържането на нормалните процеси в нея и запазване на здравето й.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД