Какво да направим преди коло маска

Какво да правим преди коло маскаКоло маската е предпочитан избор за депилация от много жени. Тя обаче крие и риск от инфекция. Дерматолозите обясняват какво трябва да се има предвид, преди да се премине към процедурата.
Препоръчително е коло маската да се извършва в домашни условия, тъй като там шансът от инфекция е много по-малък. Вкъщи всеки може да контролира чистотата на ръцете, както и мястото, на което следва да се извърши процедурата.

Прочети още...

Черешите помагат за отслабване

Черешите помагат за отслабванеЧерешите са един от най-вкусните и обичани плодове, те са и изключително полезни тъй като са богати на провитамин А, витамини от  В комплекса, витамин С. Те са изключително богати и на минерални съставки като желязо, калий, натрий, магнезий, калций и фосфор, които са изключително необходими за красивия външен вид на всяка една жена. Освен това черешите  имат много ниско съдържание на мазнини и високо водно съдържание, което ги прави един подходящ плод при използването на плодова диета през пролетта и дори в ранното лято.

Прочети още...

Как да се предпазим от проблеми след празнично преяждане

Как да се предпазим от проблеми след празнично преяжданеТова, че на Великден и най-вманиачените по диетите не издържат и похапват добре, не е новина. Здравият организъм има адаптационни механизми да се справи и с комбинирано, богато меню, и с по-семпло, но ако вече има проявени стомашни проблеми, или пък човек се е придържал към строг пост, е редно да бъде внимателен със съчетанието от много яйца и мазнини, типични за този празник.
При прекаляване с яйца, животински мазнини, въглехидрати и зелена салата накуп, са възможни възпаления на стомашно чревния тракт, предупреждават гастроентеролозите.

Прочети още...

Как да си осигурим здрав сън без хапчета?

Как да си осигурим здрав сън без хапчета?Важността на редовния и здрав сън за човешкия организъм е доказана отдавна, пише Дейли мейл. Как да си го осигурим, без да разчитаме на хапчета и други изкуствени средства?
Първият съвет на специалистите е от рано сутрин да се излагаме на естествена, дневна светлина. Това "настройва" биологичният часовник на по-ранен час и в края на деня мозъкът ще иска сън. Излагането на дневна светлина рано сутрин не означава да ставате по изгрев слънце. Може да бъде направено и малко след началото на деня. Излагането трябва да е между 30 и 60 минути. Особено

Прочети още...

Дезинфекцирайте четката за зъби поне веднъж седмично

Дезинфекцирайте четката за зъби поне веднъж седмичноЧетката за зъби може да бъде източник на бактерии, защото някои от микробите, които се отстраняват от устата, може да останат върху четката, дори и след като се изплаква с вода. Тези бактерии може да доведат до настинка или грип. Въпреки това Американската стоматологична асоциация твърди, че няма достатъчно факти, които доказват, че бактериите могат да доведат до здравословни проблеми или проблеми с оралното здраве.
Защо
по четката за зъби има бактерии? Една от причините е влажната, топла

Прочети още...

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД