Препарат предотвратява женската изневяра

Препарат предотвратява женската изневяраИталиански учени произведоха сензация в света на фармацевтичните препарати. Те са разработили първото в света средство, позволяващо да бъде контролирано женското сексуално желание, съобщава МедВести.
Според изобретателите, препаратът "Female fidelity" ("женска вярност") "привързва" жената към партньора й и тя не изпитва желание да му изневерява. Действието му е на хормонална основа. Тезата на учените е, че желанието за изневяра е следствие от кодираната от еволюцията при жените полигамия, с оглед парантиране на здраво потомство и нарушение на работата на нервната и ендокринната системи, а "Female fidelity" влияе на хормоналния фон и съсреодоточава вниманието на жената само върху любимия мъж. В състава на препарата влиза тестостерон, невростимулатори и други вещества.
За сега екипът все още не е успял да изнамери средство и срещу мъжката изневяра, при положение, че полигамията у мъжете е още по-разпространена. Вероятната причина е, че сексуалността у повечето представителки на нежния пол и без друго е свързана с любимия мъж, т.е. препарата елиминира само случайно привличане, докато при голяма част от мъжете сексуалният апетит няма много общо с любовто.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД