Целувката показва дали си пасвате

Целувката показва дали си пасватеВ това сигурно се състои тайната свръхзадача на целувката. Двама души могат да изпитват интерес един към друг и дори силна симпатия. Те се чувстват добре, когато са заедно. Но първите целувки ще покажат дали между тях има и страст или са просто приятели.
Понякога първото докосване до устните предизвиква парадоксална реакция - студенина, дори неприязън. Именно тази реакция е характерна за мъжете и жените, които не са физически съвместими.
Няма нищо учудващо, че жените отделят толкова много внимание на първата целувка. Освен еротичния и психологическия аспект за тях в целувката се крие друг важен аспект - биологичният. Целувайки се, жената прави свой собствен анализ.
В една от публикациите, посветени на тази тема, много остроумно се казва, че в момента на целувката, жената с помощта на “своя компютър” измерва температурата и пулса на мъжа, взима проба от неговата слюнка за определяне на киселинността и изучава внимателно неговата хормонална система. Данни за всичко това тя получава само от слюнката и миризмата на мъжа.
И накрая, някакво “хитро устройство” й дава важния отговор: подходящ ли е този мъж за продължител на рода или по-добре тя да се прибира в къщи сама.
Затова първите целувки са най-важният компонент от развитието на отношенията. Те може би са по-важни, дори отколкото първия секс. Целувайки се, вие разказвате за себе си и за вашето настроение в този момент.
Целувката безспорно носи в себе си разнообразни сигнали. Концентрацията на феромоните в излизащата от вас миризма може да съобщи много за състоянието на вашата сексуалност в този деликатен момент.
Ако вашите устни са плътно затворени, то това е свидетелство, че не желаете да продължавате играта. Но ако те си “играят” с устните на партньора, това вече е знак за покана. И партньорът започва да действа по-смело. Ако неговият език се движи убедително направо, това означава, че той изпитва явно желание, а мекият и изплъзващ се език свидетелство за предпочитания към бавната любовна игра. По време на целувката трябва сами да се научите да усещате партньора. Добрите любовници още на стадия на играта с устни достигат пълен контакт и взаимно разбирателство, което им позволява да получат от близостта максимално удоволствие.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД