Инструктаж за мъже или какво наистина искат жените

Инструктаж за мъже или какво наистина искат женитеТъжно е, че заради неразбиране често се провалят перспективни връзки. Причината е, че много мъже са убедени, че за жените е важно това, което е важно и за тях. Жените знаят, че за мъжете не е важно това, което е важно за тях, но не могат да се примирят. За себеуважението и самоутвърждаването на мъжа са важни професионалната реализация, изчисляема в пари и най-общо казано пениса им. Дори не си задават въпроса ако това беше толкова важно за жените защо 90% от мъжете не са самотници? Със сигурност не повече от 10% могат да съчетаят едновременно богатство и мечтаните, подчертаваме от мъжа, сексуални атрибути.
Да, мъжете знаят, че жените искат романтика. И са убедени, че им я дават с поднесен по някакъв повод букет и подарък за рождения ден и за Коледа. Ако са скъпи - романтиката трябва да е невероятна. Да, ама не. За жената е важно не какво, а как. Ако поднесения на нея букет е един от многото, раздадени на колежки и приятелки или ако е нещо като параван на връщане от любовницата, жената може би няма да узнае на секундата за изневярата, но 100% ще усети, че нещо не е наред. Няма да се случи нито радост, нито романтика. Внимание, мъже, ако не правите нещо от все сърце, по-добре изобщо не пробвайте!
Някои по-умни се досещат, че за повечето жени вниманието е равнозначно на любов. Човек проявява внимание само към важните за него хора и неща. Ако проформа попитате жена си какво й е или как й е минал деня, но всъщност това не ви интересува, не се чудете от реакцията й. Няма да е добра. Ако жена ви достатъчно често или дълго се чувства лишена от искрено внимание, тя няма да бъде ваша, дори да продължи да се навърта наоколо.
Добре е мъжете да са наясно, че парите, които изкарват, са по-важни за тях. Жените са привлечени от вашата самоувереност и усещане за сила, която ви дават парите.
В центъра на мъжкия свят стои сексът и неговият орган, но това е така само за мъжа. В центъра на женския свят са чувствата и без тях дори съвършен в очите нва мъжа орган няма да привлече вниманието на нормална жена. Желанието за сексуално общуване е природния механизъм, тласкащ мъжа към жената, но в това отношение жената е много по-независима от инстинкта - за нея е важно човекът да е любим.
И стигаме до темата за верността. Мъжете смятат за гордост завоеванията си, приемайки че те са доказателство за собствената им ценност. Жените гледат на подобни мъже като на комплексари и неудачници, защото не са съумели да задържат поне едно от тези завоевания, следователно имат ниска степен на самоконтрол, ниска самооценка, нуждаеща се от изкуствени стимули.
Мъжете са убедени, че мускулите, направени във фитнеса привличат жените. Така е, красивото тяло е привлекателно, но само на първо четене. Това, което би привлякло повечето жени е доказателството, че имате спортен характер - готов сте да скочите след падане, че сте системен и дисциплиниран.
И мъже, запомнете! За жената няма по-силен мъж от този, който й е позволил да види слабостта му и няма по-голяма обида от тази да бъде оставена настрана, когато усеща, че любимият й мъж страда. Все едно сте й заявили, че тя с нищо не може да ви облегчи, следователно се нуждаете от нещо по-добро от нея.
И накрая - най-важното. Жените искат уважение, цялостно зачитане на личността им във всеки един момент. Не усещат ли истинско и достатъчно уважение към себе си и не уважават ли достатъчно мъжа до себе си, резултатът е предизвестен - връзката и любовта си отиват.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД