Мислят ли мъжете по време на секс и какво?

Мислят ли мъжете по време на секс и какво?Британско изследване установи, че мислят и съответно за какво. Друг е въпросът защо са хвърлени толкова сили и средства, за да се установи, че огромната част от силния пол мисли за тройка - нещо отдавна известно. На второ място по честота е мисълта за секс с приятелка на партньорката, на трето - за секс с колежка. Всъщност 50% от обвързаните мъже мислят твърде често за секс с дама, която се води тяхна обикновена приятелка, а 18% от женените мъже мислят за секс с колежка, вероятно защото нямат достатъчно време с ангажиментите у дома и на работа, да търсят сексуални фантазии или действия по-далеч.
32% от свободните мъже пък мислят за секс с бившата.
Запитани дали биха променили нещо в сексуалното си минало, 36% заявили, че им се иска да са спали с повече жени, а 32 на сто искали повече авантюри под завивките.
42% от участниците в допитването признали, че са изневерявали на партньорката си, а от тях 82% казали, че са изпитвали вина след това. Те посочили като причина за изневярата скуката.
Изследването разкрива и други тайни от сексуалните навици на мъжете. 37 на сто от участниците признали, че гледат порно, като 11% от тях, които го правят всеки ден, заявили, че крият това от партньорката си - абсолютно неясно защо. 26% от ангажираните мъже се наслаждавали на тайни танци в стриптийз клуб, а 15% са правили секс с жена, с която се запознали във Фейсбук.
Запитани за идеалната жена, мъжете заявили, че увереността е ключов фактор, като 76% са категорични, че искат партньорка, която знае какво прави. Близо половината от мъжете (44%) смятат, че целувката е най-интимното нещо, което двойката прави.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД