Хората с нулева кръвна група - любимци на комарите

Хората с нулева кръвна група - любимци на комаритеИма хора, които не ги „ядат“ комарите, а други, които страдат от постоянните им набези. Има и фактори, които влияят явно на състава на кръвта ни, за да ни възприемат те за по-апетитна плячка. Избягването им, според специалисти, ще намали с една пета ухапванията от вредните насекоми.
Според изследване дори една изпита бутилка газирана напитка може да сигнализира на комарите за вас. В това число влиза най-вече... бирата.
Ако сте спортна натура вероятно сте забелязали, че около вас постоянно кръжи облак комари. Те обожават топлината на тялото ви след спортна дейност, а млечната киселина, която се излъчва в потта ви, буквално ги прилепва върху кожата ви.
Хората с нулева кръвна група - любимци на комаритеЖужащите миниатюрни кръвопийци могат да бъдат привлечени и от цвета на облеклото. Те си "падат" по цветове, които няма как да останат незабелязани - черно, тъмносиньо, червено...
Не без значение е и коя кръвна група сте. Притежателите на нулева са два пъти по-апетитни от тези с А. Деликатес от среден клас се явяват хората с кръвна група В. За АВ няма информация, но най-вероятно - носителите й не са от предпочитаните обекти за комарите.
За съжаление, обаче сред тях са бременните жени. Това най-вероятно се дължи на малко по-високата телесна температура при бъдещите майки и по-високия процент на въглероден двуокис, който отделят при дишането си.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД