Диетата с яйца - бърза и ефективна

Диетата с яйца - бърза и ефективнаДиетата с яйца се счита за една от най-ефективните и т.нар. "бързи" диети, в рамките на от 5 до 14 дни. Предимството на такъв режим е, че в сравнително къси срокове, може да се свалят 5 кг. Трябва обаче да се знае, че бързото отслабване няма да има дълготраен ефект, ако не съблюдавате ограничителен режим и след това.
В основата на яйчената диета са кокошите яйца. Съставът им е крайно привликателен за тези, които се боят, че ще ходят гладни по време на режима. Те са богати на белтъчини, мазнини и засищат добре. Освен това, са източник на витамини и микроелементи.
Яйчената диета има обаче секрети и особености, които са важни за нейната ефективност. Например, по време на режима е добре да хапвате и цитрусови плодове. Те също помагат за чувството на ситост, но и снабдяват организма със запас от витамини. Освен това, диетата с яйца изисква и пиенето на големи количества минерална вода. За укрепване на ефекта от този отслабващ режим, експертите препоръчват да се занимавате активно с физически упражнения. Те ще помогнат допълнително за свалянето на ненужните килограми.
Диетата с яйца е подходяща за хора с различен метаболизъм, но все пак е желателно преди да се подложите на нея, да се посъветвате с лекар, особено ако имате хронично заболяване.
След края на режима, въвеждайте постопенно привичните за вас храни, за да избегнете шоковите моменти за организма ви.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД