Мъжете флиртуват с "отворено" тяло

Мъжете флиртуват с "отворено" тялоМъжете са ловци и обичат тръпката от преследването на целта. Заведенията са като площадка за изявата на заложената им същност. Част от средствата за постигане на тези цели включват послания, в които желаната жена може да разкодира проявения интерес към нея.
Мъжът прибягва до трикове, благодарение на които ТЯ може да го отличи от компанията му. Той изглежда или по-дързък, стилен, активен, дори по-потентен. Той непременно ще демонстрира, че е господар на положението. Какво още правят мъжете в похода си към жената: сблъскват се случайно с нея на път към бара, „играят“ с вратовръзката си, докосват по ръката, гърба, коляното, рамото или друга част от тялото.
Няма се предвид „плъзгащото“ докосване, то е при следващ етап. Ако докосването до ръката й, върши работа, то непременно той ще се опита да отметне кичур коса от лицето й.
Когато мъжът е заинтересован от дадена жена, то езикът на тялото му непременно е „отворен“. Няма да видите кръстосани крака, сложени на гърдите ръце, сплетени пръсти. Напротив, той ще се стреми да избягва от тези похвати.
Мъжете и жените използват различни похвати да достигнат до противоположния пол, но понякога имитирането на поведението е доста сполучлив начин да направим впечатление...
Огледалният език на тялото
Разговаря с дама, с която току-що се е запознал на тържество. Както събеседват несъзнателно, мъжът кръстосва крака за свое удобство. След секунди тя прави същото, после се обляга, за да се чувства по-комфортно. Мъжът ще я последва, но след като се наведе към масата и отпие от напитката си. Тя естествено ще го повтори.
Изследванията показват, че двойките, при които се наблюдава синхрон в мимиките, действията и начина на изразяване, има висока вероятност за успешна връзка. В това число се добавят и подобните движения при танцуване, еднаквите вкусови предпочитания и избор на питиета. Всъщност всичко това, когато не е преднамерено, само показва бъдещите възможности за взаимност.
Да флиртуваш с очи
Кое е основното средство, с което осъществяваме намеренията си при флирт? Разбира се, първите контакти с другия се извършват посредством контакта с очи. Това е един от директните и най-често използваните начини да покажем, че действително харесваме дадена личност. Има няколко начина на контакт с очи:
Когато той или тя ви търси през тълпата в цялото помещение и проследява дали ще се върнете.
В действителност мъжът е по-склонен да се доближи до жената, след като тя го е погледнала директно в очите.
Друг начин е когато при втренчен поглед се излъчат романтични сигнали или сексуално желание. Втренченият, в добрия смисъл, поглед е най-добрият начин за „свалянето“ на другия.
Възможно е след контакт с очи от няколко минути, погледът да се отклони като се насочи надолу по тялото. След това обаче отново се осъществява контакт с очи. По този начин категорично се изразява сексуален интерес. При предприемането на следваща стъпка трябва да сте сигурни дали действително искате подобно развитиена играта...
Бъдете внимателни все пак, когато упражнявате контакт с очи – необходимо е и двамата да сте на "тази вълна". Не навсякъде е прието да се вглеждате в очите на другия, но определено във вечерните заведения това е начинът двама души да разберат, че се харесват.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД