Витамин убива рака, крият го

Витамин убива рака, крият гоВитамин B17, наричан още лаетрил или амигдалин, убива бързо раковите клетки. В книгата си "Свят без рак" американският автор Едуард Грифин пише, че истината за това откритие е пазена в тайна от фармацевтичните гиганти.
Авторът дава сведения за успешно излекувани болни от рак и научни обяснения за действието на B17. Той задава въпроса защо не е приет от ортодоксалната медицина за прилагане в борбата с коварната болест.
Грифин настоява, че проблемът за въвеждане на витамин В17 от ортодоксалната медицина не е в науката, а в политиката на световния елит в областта на рака. Милиарди долари се изразходват всяка година за изследвания за лечение на рака, други пък се харчат за производство на химически лекарства за борба с болестта. Затова тайната за могъщия антираков потенциал на витамин В17 представлява икономическа мотивация за доминиращата фармацевтична промишленост.
Ако един обикновен витамин може да лекува рака, то за миг ще се срути огромна машина за трупане на богатства от страданията и смъртта на хората. Фармацевтичните компании никога няма да проведат изследване с един прост продукт, който се продава във всеки магазин, защото не могат да патентоват природен продукт, посочва Грифин.
Витамин В17 се намира в плодовите костилки, най-много в кайсиевите.Витамин В17 се намира в плодовите костилки, най-много в кайсиевите. Те бяха обявени за лекарство против всички видове рак преди 35 години. Но още след края на втората световна война д-р Макс Герсон е лекувал пациенти успешно с него, като го включил в своя метод за лечение на рака.
Амигдалинът се съдържа в кайсиевите ядки, в бадемите, горчивия бадем, вишни, праскови, сливи, ябълковите семки, соргото, просото, лененото семе, лещата, някои бобови култури, гроздето, в някои билки и в много други продукти, които съвременният човек не употребява достатъчно в натурален вид.
Цивилизованият начин на живот е наложил да се храним с рафинирани брашно, захар, олио и други фабрични продукти, докато естествените натурални храни са все по-ограничени в нашето меню. Нашите дядовци и баби са се хранили с натурална нерафинирана храна и ракът е бил рядко явление. Те са употребявали сушени плодове, натурален хлаб и даже хляб от просо. По този начин са поемали нужните витамини, в това число и амигдалина.
Витамин В17 е забранен да се употребява за лечение на рака преди около 35 години. Учените заявяват, че ако човек употребява всеки ден от този витамин, никога няма да се разболее от рак. Фармацевтичните гиганти и министерството на здравеопазването на САЩ оказват натиск върху Управлението на контрола върху храните и лекарствата да обяви за незаконна продажбата на витамин В17 с приложената към него информация за лечебните му свойства срещу рака, а също така и продажбата на сурови кайсиеви ядки, твърди Грифин. Тактиката включва разпространяването на слуха, че кайсиевите и бадемовите ядки съдържат цианиди (което е вярно) и че те могат да отровят тези, които ги консумират. Но истината е друга, никой не се е отровил от тях, даже и когато са ядени в по-голямо количество.
Това е стратегията на тайните общества като илюминати, масони, билденберги и други за трупане на богатства, за намаляване на населението на земята и за въвеждане постепенно на нов световен ред. Лекарствата, храните, ГМО и други средства са техният арсенал за провеждане на плановете им за поробване на човечеството, сочи Едуард Грифин.
NBP.bg, източник: lechitel.net

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД