За секса - забавно и смешно

За секса - забавно и смешноКакъв е средният размер на мъжкия пенис? Защо някои от японските секс играчки имат усмихнати личица? Тук сме събрали забавни и интересни факти за секса, които могат да отговорят поне на някои от обичайните и необичайни въпроси по темата.
Най-доброто лекарство - вибраторът
Според Музея на секса вибраторът първоначално - през 19-и век - бил използван като медицинско лечение на женската “хистерия”.
Оргазмът, предизвикан от вибратора, помагал на лекарите да премахнат симптомите на тревожност, свързана с хистерията.
За красива усмивка
Спермата съдържа цинк и калций, които доказано предотвратяват зъбния кариес.
Заешки истории
Прословутото “зайче” е известно с две неща - страхотния оргазъм и странното усмихнато личице на върха. Второто е резултат от консервативна японска традиция. Явно японските клиенти гледали неодобрително на “производството на секс играчки, които толкова приличат на фалоси”, затова на тях било сложено усмихнато личице.
Отговаря ли на стандарта
Средният размер на един пенис в ерекция е 13 см, а средният размер на отпуснат пенис - около 7,5 см.
Тъжната истина
Този факт за секса не е забавен, но е шокиращ за мнозина: хомосексуалността е била в списъка с психични заболявания на Американската психиатрична асоциация чак до 1973 г.
“Пазете войниците”
Днес американското правителство използва лозунга “Подкрепете нашите войници” за какви ли не цели, но през Втората световна война брошурите и видеоклиповете са били насочени съм малко по-различна фраза - “Не забравяйте - сложете го, преди да го вкарате”. По време на войната много войници се връщали в САЩ с венерически болести, което коствало на правителството милиони долари за лечение.
Красивите дразнителки
Костюмите на бурлеските са образец за еротика, но преди няколко века всъщност са имали малко по-различна цел. Според Музея на секса меркините (долната част на костюмите на бурлеските) през 15-и век били създадени като “срамни перуки” за проститутките. С тях те прикривали симптомите на сифилиса и срамните въшки.
Раздаване на правосъдие
В Хонконг неверните съпрузи плащат нещо повече от издръжка - жената, на която са изневерили, има законното право да убие съпруга си - но може да го направи само с голи ръце.
Против секс играчките
Продажбата на секс играчки и вибратори е официално забранена в някои страни, както и в американските щати Алабама и Мисисипи.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД