6 признака, че любовта вече я няма

6 признака, че любовта вече я нямаВръзките винаги са били трудна работа, а борците за едни стабилни отношения винаги трябва да са двама. Но какво би станало, ако един от партньорите не иска да продължи борбата?
Сексолозите отбелязват шест основни признака, че любовта вече я няма.
Карате се много. Конфликтите и кавгите са показател, че двама души се опитват да разберат причината за различията си и да постигнат компромис по даден въпрос.
Но ако не намирате единодушие по нито една тема, по-добре да поемете по различни пътища.
Живеете като съседи. Вече не се грижите един за друг, не се интересувате къде и с кого е в момента.
Партньорът ви вече не е източник на емоционална подкрепа. Вие искате да прекарате времето си заедно, за да споделите своите възходи и падения, но все не се “засичате” с графика. Това определено е знак, че любовта се е изпарила.
Не правите секс. Ако интимността се е превърнала в мъчение и вече нямате желание за секс един с друг, нещата не са на добре. Необходимо е спешно да промените нещо, ако не искате някой от двамата да потърси утеха другаде.
Липса на доверие. Основата на всяка връзка е доверието. Това означава да нямате тайни, да не лъжете партньора. Ако в един момент изчезна доверието помежду ви, замислете се дали трябва да продължавате да се виждате.
Вече не виждате бъдещето с него/нея. Оглеждате се за други представители на срещуположния пол. Когато забележите влюбена двойка, си казвате колко са щастливи, а само на вас нищо хубаво не ви се случва.
"Здеавна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД