Няколко стъпки към истински добрия секс

Няколко стъпки към истински добрия сексВсъщност добрият секс е като повечето неща - има много компоненти, които трябва да са налични, за да бъде всичко както трябва.
Не насилвайте съдбата
Нека нещата се случат като че ли от само себе си. Просто позволете хубавото да се случи. Опитът да убедите тялото да достигне до оргазъм със сигурност ще се провали. Най-много да успеете да убедите партньора си, че сте достигнали до края или да задълбочите проблема. Затова - отпуснете се и се наслаждавайте.
Правилното отношение
Дайте си възможност да изпитате цялостното удоволствие от секса. Това на практика означава да се освободите от различните лични задръжки и погрешни разбирания. Забравете какво предварително сте обмислили да направите и се оставете на момента.
Общувайте и се доверявайте
За да се чувствате истински добре във връзката си, трябва да общувате - да споделяте какво мислите и чувствате. Това е предпоставката да сте ръка за ръка с партньора си, да сте по-добре разбрани и съответно - обичани.
Подхранвайте желанието
Във всяка продължителна връзка желанието има пикове и спадове. Първоначалната страст постепенно отстъпва място на обичайното всекидневие.
Как отново да открием желанието? Ключът е в това винаги във връзката да има нещо ново. Дори една вечер, прекарана заедно някъде, или думите “обичам те” може да са достатъчни.
Обичайте себе си
Научете се да харесвате тялото си такова, каквото е. Мислите за твърде малките гърди, недостатъчния размер на пениса или килограмите унищожават интимността. Добрият секс е невъзможен, ако не харесвате самите себе си.
Научете се как реагират частите на тялото ви на нежните докосвания от страна на партньора. Може пък той да ви харесва именно с няколкото килограма отгоре.
Сексът е приключение
Поне малко авантюризъм е от полза. Задръжките не са.
Много хора са прекалено сериозни в леглото, а сексът в крайна сметка е забавление, не необходимост. Затова споделяйте фантазиите си и оставете другият да отговори на тях. Поемайте рискове и променяйте нещо - без някаква доза експеримент сексът постепенно ще се превърне в рутина.
Преди и след
Сексът далеч не е само онези 10-15 минути или час, прекаран в леглото. Той започва далеч по-рано - още с отношенията на двамата партньори през деня. Дори не е нужно в тях да има нещо откровено подканващо. Не забравяйте и “послеслова”. Партньорите, които се чувстват емоционално и физически близки след секс, имат далеч по-здрава връзка.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД