Жените Близнаци изневеряват най-много

Жените Близнаци изневеряват най-многоМного хора твърдо вярват в хороскопа си и смятат, че зодиакалният знак определя характера.
Ако партньорът ви е Риби, добре е да го държите под око, защото ново изследване показва, че мъжете Риби изневеряват най-често.
Жените Близнаци са най-неверни. Повечето потребителки на сайтовете за извънбрачни връзки са именно представителки на този зодиакален знак.
Ако мъжът е Скорпион, жените няма от какво да се притесняват. Жените Везни пък са най-верните представителки на нежния пол. Везните са господарите на отдадеността и партньорството. Колкото до Скорпионите, те се влюбват страстно и рядко кръшкат във връзки с ниска интензивност, така че ако очите им започнат да шарят, обикновено прекратяват връзката.
Връзката между зодиакалните знаци и склонността към изневери е интересна и изследвайки данните, трудно можем да не се съгласим, че рождената дата на човека има отношение с предразположението към изневяра. Фактът, че мъжете Риби оглавяват класацията със значителна преднина трябва да послужи като предупреждение за жените навсякъде.
i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД