Красивото бельо носи самочувствие, не го пренебрегвайте

Красивото бельо е сексиСмятате, че сте твърде дебела, стара или грозна, за да носите красиво бельо. Добре, малки, големи и още по-големи момичета, слушайте внимателно: време е да изхвърлите овехтелите бикини и избелели, деформирани сутиени. Прочетете кои са най-честите извинения, които жените използват, за да избегнат по-провокативното бельо. И помислете върху причините защо тези извинения са... да го кажем направо - тъпи!

Извинение 1: Само моделките изглеждат добре с красиво бельо

Да изглеждаш добре е резултат от това да се чувстваш добре. Увереността не идва от перфектните крака или от размера на талията, а отвътре. Или отдолу - под дрехите.

Извинение 2: Красивото бельо струва много пари

При секси бельото не става въпрос за пари, а за усещане. В този смисъл, марката няма значение, а това как се чувствате. Разбира се, може да намерите много "горещи" модели на съвсем прилични цени. Тайната е да не се опитвате да сте прекалено практична в избора и задължително да имате няколко модела сутиени, от които поне един да е разкошно-секси-дантелен. Хей, нали се сещате, че памучните бикини не се вписват в картинката!

Извинение 3: Не съм секси тип

А какво е секси тип, моля? Не само дантеленият сутиен може да бъде секси - понякога още по-секси са момчешки тип боксерки и камизолка. Това, което се иска от вас, е да установите коя е онази част от тялото, която искате да подчертаете. И нещо много основно: не чакайте да отслабнете - почувствайте веднага какво означава "секси".

Извинение 4: Бельо - какво толкова

Да, никой не го вижда. Само че бельото е първото нещо, което слагате върху тялото си, и последното, което сваляте. Дребен факт, който има огромно значение за това, с какво усещане започвате и приключвате деня. Освен това, усещането за нежен сатенен допир до тялото ще ви дава усещане за лукс цял ден, да не говорим за игривото пламъче в очите ви, което ще ги кара да греят. Поне пробвайте.
i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД