Ерогенните точки на мъжа са... навсякъде

Ерогенни зониАко направим обобщение за всички мъже, то може да се каже, че тяхната ерогенна зона - това е цялото им тяло. Но от друга страна, именно това прави нещата много индивидуални. Това, което подлудява един мъж, може да се окаже абсолютно безразлично за друг. И въпреки че мъжете споделят, че допирът на женски ръце им е приятен, където и да било по тялото, нека все пак да разгледаме онези места, на които мъжете в частност обичат да усещат ласки.
Много мъже обожават целувките, тъй като ерогенна зона се явява слизестата обвивка на устата и езика. Има и такива, на които им харесват нежни целувчици по... бузите. Малко смешно, но всъщност е логично, тъй като там са разположени много нервни окончания.
Ласките по гърдите и зърната също могат да подлудят някои - независимо дали са с ръце или с език.
Има и такива, които стигат на седмото небе, ако целувате пъпа им.
Разбира се, за всеки мъж главната ерогенна зона се явява половият му член и прилежащите му територии. За това говори фактът, че е достатъчно просто да го докоснете, за да усетите ефекта - тук въобще не става въпрос за орална любов. А тя... вероятно и по това си приличат всички мъже - никога не биха я отказали.
Много мъже не се задоволяват само с оралните ласки - на тях им се нравят изключително и аналните ласки с език.
За други, прилежащите територии към члена включват и "бузките" на дупето и вътрешната страна на бедрата.
Има и такива, които можем да наречем "консерватори", в сравнение с гореописания модел. На тях им харесват ласките по гърба, целувките по шията или ушите.
В заключение, ако се абстрахираме от главната ерогенна зона на всички мъже - половия член, то останалото, което общо взето е "вариации по тема", е индивидуално за всеки един. Но за да не изпадате в рутината да се въртите все в един и същи периметър, експериментирайте и наблюдавайте реакциите на мъжа - те ще бъдат вашият най-точен индикатор за онези точки, които са неговата "огнена земя".
i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД